Välkommen till Tranås AIF Hockey
Detta är en samlingsplats för föreningens alla lag och grupper som presenteras via egna sidor.
Vill du bli medlem? Bli aktiv medlem eller stödmedlem
. Under dokument finns isschema.

TAIF.SE är vår officiella hemsida, där publicerar vi nyheter och annan info.

Administration
I sportadmin sköter vi mycket av det administrativa arbetet. Exempelvis medlemshantering, utskick, kallelser, kalender och närvarorapportering. För sisu används som tidigare IdrottOnline.

För att detta ska fungera så smidigt som möjligt så ser vi tillsammans till att våra kontaktuppgifter är uppdaterade. Logga in uppe till höger med din mejladress och uppdatera dina uppgifter om det behövs. Kontakta kansli@taif.se om några frågor uppstår, även sportadmin har en hjälpsam support

Sport
TAIF har en bred ungdomsverksamhet där alla ska känna sig välkomna oavsett ambitionsnivå. Våra ledare ska följa vår röda tråd och ha rätt utbildning. Långt ifrån alla hamnar till slut i A-laget men man ska som ledare, förälder och framför allt aktiv känna att man fått något positivt tillbaks från vår verksamhet (god kamratskap, träningslära, kost, grupptillhörighet, etik och moral).

Som ledare/förälder/spelare ska man tagit del av och instämt med vår ledarpolicyföräldrapolicy och röda tråd. Vi ser tillsammans till att de följs.

Kontaktuppgifter
Aktuella kontaktuppgifter för föreningen finns på TAIF.SE, vill du komma i kontakt med en ledare så finns dessa på respektive lagsida.
Juniorer, 20/09 08:46
P04 / U14, 13/09 14:26