P03 / U15
P03/U15

Flyttad match mot Österstad
2017-10-16 11:10

Matchen mot Österstad på söndag är flyttad till fredag 20/10 kl.19.00.

Det kommer inte komma ut några kallelser till matcherna framöver utan laget kommer läggas ut på hemsidan.
/Ledarna
Smålands Hockeycamp Smålagsspel U15
2017-10-10 13:32

Vi inom Smålands Ishockeyförbund fortsätter att utveckla ungdomshockeyn, vi har som mål att ha de bäst utbildade spelarna. Som en del i det kommer vi att arrangera camper för alla spelare i U15, både killar och tjejer. Målet med dagen är att lära känna andra spelare från Småland samt utbildas tillsammans genom fokus på smålagsspel.

Dessa träffar är till för ALLA killar och tjejer oberoende kunskapsnivå.
Alla som vill kan alltså anmäla sig som är född -03.

Camperna äger rum på nedanstående datum och orter. Uppdelningen på respektive ort beror på antalet spelare som finns tillgängliga i varje förening.

28 oktober - Eksjö - (Boro/Vetlanda HC, Eksjö HC, Gislaveds SK, HC Dalen, HA74, HV71, IK Oskarshamn, Nässjö HC, Tranås AIF, Vimmerby HC, Virserums SGF, Västerviks IK)

29 oktober - Diö (Alvesta SK, Diö GoIF HK, IF Troja/Ljungby, Kalmar HC, Lenhovda IF, Nybro Vikings IF, Rydaholms SK, Skillingaryds IS, Tingsryds AIF, Värnamo GIK, Växjö Lakers, Åseda IF)

Anmälan: Senast 18 oktober via nedan formulär, gärna tidigare. Anmälan är fullständig när betalning är genomförd.

Anmälan >>>

Kostnad: 300 kr/spelare

Betalningsinformation:
Betalning görs antingen via Swish eller via Bankgiro.
Swish: 123 666 38 76

OBS! Betalningsreferens anges i följande ordning; Personnr, Namn samt Förening.

Smålands Ishockeyförbund förbehåller sig rätten att ändra uppdelningen mellan orterna efter att anmälan gjorts. Detta med anledning av att vi ska kunna hålla samma utbildningskvalitet på båda orterna.

Roger Johansson

General Manager

UBK Smålands Ishockeyförbund

E-post: roger.johansson@smihf.se

GSK U-15 CUP
2017-08-07 21:44

Hej och välkomna till den nya hemsidan.

För er info.

Vi har anmält oss till en försäsongs cup i Gislaved 30/9-1/10

Mer information kommer senare.

/Ledarna

Lagsponsorer