P06 / U12
Tranås AIF P06

Hej och välkomna till C1:s hemsida!

Här hittar ni nyheter och annat som gäller för föreningen Taif och laget U12.

- Tillsammans är vi TAIF -

Utbildning Protokollförare / OVR
2017-10-03 10:50
Hej!

Under träningen imorgon 4 oktober (med start ca kl 17) kommer jag att köra utbildningen för protokollförare/OVR. Vill du lära dig - hör av dig till mig snarast möjligt!
Även ni som har utbildningen och vill fräscha upp kunskaperna är såklart välkomna!

/ Sandra Hansson (sandra.hansson@outlook.com, 0706-95 37 09).
Båsfunktionärer hösten 2017
2017-10-01 18:21
Hej!

Nu ligger schemat över höstens båsfunktionärer, bland våra dokument. (Jag infogar det även i denna nyhet).

Vi har endast 4 st hemmamatcher under hösten, enligt schemat.
Byt med varandra vid förhinder, men meddela mig när ni bytt.

Säg till i god tid om ni vill ha genomgång av någon uppgift.

/ Sandra Hansson (sandra.hansson@outlook.com, 0706-95 37 09).

Båsfunktionärer hösten 2017 Tranås AIF P06.pdf »
Match på lördag
2017-09-03 19:55
Hej!

Nu är äntligen hockeysäsongen här igen. På lördag har vi ju säsongens första match - en träningsmatch mot Mjölby hemma.

I funktionärsbåset behöver vi ju då:

1 st på klockan (Ragge)
Det är en ny klocka i år. Jag har fått utbildning på den och skriver på en ny manual. Jag visar även gärna hur den funkar t ex under träning - hojta till!

1 st speaker/musik

2 st i utvisningsbåsen (Jennifer Wahlberg och Peter Janzon)

Kan du ta någon av platserna?
Hör av dig till Sandra Hansson (sandra.hansson@outlook.com eller 0706-95 37 09).
Första utskicket från nya hemsidan..
2017-08-09 08:45

Hej på er, hoppas ni har och har haft en fin sommar, med mycket grillat och bad.

Som ni säkert minns så har vi gått ifrån laget.se till att nu använda oss av plattformen Sportadmin som hemsida. En av nyheterna i och med bytet kommer vara att i samband med att tider för träning och match registreras så skickas det ut en kallelse till er att svara på, om man avser närvara på aktiviteten eller inte.

Inom kort kommer den första kallelsen gällande vårt första egna träningspass, vilken infaller v.34, måndag 21/8 kl 16:00-16:50.

Vi är medvetna om att de som håller på med fotboll kan komma att ansluta lite senare, men påminner om att vi anmält oss till en endagarscup i Gislaved 16/9 och vi ser givetvis att man har några ispass i benen inför dessa matcher.

Träningsmatcher och seriestart mm får vi be att återkomma om.

Vi har, liksom föregående år, fått frågan från föräldrar angående årets träningsdagar och tider. Fullt förståeligt då man vill få vardagspusslet att gå ihop. Dock kan vi i nuläget inte säga mer än att vi kan förvänta oss en vardagsträning kl 16:00 och en andra träning något senare. Som grund har samtliga ungdomslag i föreningen en träning med den tidiga starten så det är dessvärre något vi får leva med till vi når upp till juniorålder.

Slutligen - nästa lördag 19/8 kl 10:00 - 14:00 är det bytaredag utanför Intersport vilken vi i laget ansvarar för tillsammans med 07:orna. Vi ledare tar hand om detta, men om det finns någon ytterligare som känner sig manad att närvara tillsammans med oss så hör gärna av er.

Detta är ett bra tillfälle för er att lämna in utrustning som blivit för smått och även ett chans att komplettera med något bättre begagnat ni eventuellt har behov av.

Hör av er om ni har några frågor och funderingar.

Det var allt för nu, ha en fortsatt fin dag

/Ledarna

Lagsponsorer