P10 / U8

Hej och välkommen till TAIF P-10´s hemsida.
Vi kommer hålla hemsidan uppdaterad med tränings och matchtider i kalendern.

Är du född-10 (eller målsman till ett barn född -10) och vill spela hockey, kanske inflyttad, eller vill hänga med en kompis som spelar?
Kom gärna med i vårat lag.
Kontakta någon av ledarna, som finns under kontakter så löser vi det.

lagkassan utan att lägga tid
2018-05-18 12:48

.... äntligen ett mail från hockeyn tänker ni:-)

jag vet att många av er säljer än det ena och än det andra för olika föreningar. Det är lotter, kläder, grillkol, korv, halvapotten osv osv... (inget fel i det)

Men...

Vi kommer också behöva pengar till hockeyn och vi börjar nu, med minsta möjliga insats.

Jag har tagit hem stora gröna sopsäckar som vi ska fylla med pant burkar i en (även utländska) och petflaskor i en MÅSTE SORTERAS. Tanken är att ni har dessa säckar hemma och lägger panten där istället för en annan säck. Vi få 200kr per full säck.

Pengarna går till vårat eget lag. LÖRDAGEN DEN 30/6 är det insamlingsdag av säckarna. (fira midsommar hemma:-))

sms:a mig (Joakim) om ni är intresserade av att bidra till lagkassan (och miljön) med minsta möjliga insats.

076-290 87 71. Ni kanske även har en släktning som vill bidra, då får ni fler säckar.

VH

Utskick från Växjö inför cupen 25/3
2018-03-20 06:39
Hej Alla!

Bifogat finner ni spelschema, omklädningsrum och kontaktuppgifter.
Vi spelar alltså i 2 hallar och man kommer att behöva gå emellan. Se till att ha med er skridskoskydd. Normalt är det inte gummimatta hela vägen.
Lag som spelat sin sista match innan lunch redan i omgång 3 bör gå upp till resturangen innan den stora massan kommer dit (efter omgång 4).
Några av oss kommer att finnas i korridoren vid entrén och guida er rätt på morgonen.
Parkering och ingång för ledare och spelare är alltså på västra sidan om Vida Arena (baksidan, motsatt sida av huvudentrén).
Taif har omklädningsrum 22.
Samlingstid 09:40. I omklädningsrummet.
Med vänlig hälsning,
Växjö cupen
2018-03-01 11:03
Kan vara kul att se vilka lag som är anmälda.

Inställd träning 17/12
2017-12-16 15:18
Hej
Vi ställer in träningen imorgon och hänvisar er som blir besvikna hänvisar vi till allmänheten på bandyplan kl 09-11.

Lagsponsorer