P10 / U11

Hej och välkommen till TAIF P-10´s hemsida.
Vi kommer hålla hemsidan uppdaterad med tränings- och matchtider i kalendern.

Är du född-10 (eller målsman till ett barn född -10) och vill spela hockey, kanske inflyttad, eller vill hänga med en kompis som spelar?
Kom gärna med i vårat lag.
Kontakta någon av ledarna, som finns under kontakter.

Positioner i "föräldralaget"
2020-10-13 13:44
Hej!

Nu är båsfunktionärsutbildningarna genomförda och vi har totalt 6 st protokollförare i laget, vilket känns jättebra. De här utbildningarna kommer att genomföras varje år och det är obligatoriskt för protokollförarna att gå dessa varje år. Detta för att ansvaret för samtliga båsfunktionärer ligger på dem. Självklart hjälps vi alla åt i "föräldralaget" men reglerna ser ut så.

Då vi är med i pilotprojektet med nya spelformer, så ser arbetet i funktionärsbåset annorlunda ut fr o m i år. Förändringen är bl a att det spelas 6 st matcher vid samma tillfälle och matcherna är kortare. En annan förändring är att det inte kommer bli utvisningar vilket innebär att vi går från 5 obligatoriska roller i funktionärsbåset till 3 st.

Nu behöver vi fylla även de andra rollerna i funktionärsbåset - speaker och klockan. Återkom till mig med vilken roll du vill ha. Vill du ha utbildning som speaker/tidtagare så meddelar du även detta.

Skicka detta till sandra.hansson@outlook.com eller 0706-95 37 09.
Hör av dig om du har frågor eller funderingar.

Hälsningar Sandra Hansson
Båsutbildning och OVR
2020-09-29 08:28
Hej alla föräldrar i P10/U11!

I år är det vi som är C2:or och därmed är det dags för oss att börja protokollföra våra matcher.
Det innebär att vi behöver utbilda oss i Swehockeys system, OVR.

För att få genomföra en match måste vi alltså ha en protokollförare på plats, som även ansvarar för de andra båsfunktionärerna. En viktig roll och det är viktigt att vi är många i laget som har kunskap om detta. Helt enkelt att så många som möjligt lär sig från början, så att vi säkerställer att vi har minst en på plats vid varje matchtillfälle.

Smålands ishockeyförbund (som vi tillhör) är med i ett pilotprojekt som innebär nya spelformer (mindre spelyta och färre spelare på isen m.m.). Det innebär också att vi inte behöver rapportera lika mycket i matchprotokollet, så det är mycket smidigare i år också.

Årets båsfunktionsutbildning hålls:
Söndagen 4/10 kl 17.30 i TAIF-rummet Stiga Arena, Max 28 platser eller
Lördagen 10/10 kl 12.20 i TAIF-rummet Stiga Arena, Max 48 platser

Utbildningarna beräknas ta ca 60-90min totalt.

Anmälan görs till anton.breidner@taif.se

Välj den dag som passar dig och anmäl dig så snart du kan, då antalet platser är begränsade.
Hör av dig till mig om du har några frågor eller funderingar.

/ Sandra Hansson
sandra.hansson@outlook.com eller 0706-95 37 09.

Matchtröjor och nummer
2020-06-17 17:18
Nummer och storlek på tröja. KOLLA stavningen på efternamnen och om det är fel hör av er till joakim

TAIF kläder och matchtröjor
2020-06-16 12:06
Hej

Vi har nu lyckats få till så att barnen får egna matchtröjor med namn och något av sina önskade nummer (återkommer med vilket nummer man fick). På måndag görs beställningen och alla som beställt behöver Swisha 500 kr till Nina Ström på 070 282 87 81 senast söndag den 21/6.

Stort tack till Löfgrens El och Ströms El i Sommen för sponsringen!!

Vi kommer inte beställa några gemensamma kläder i år utan det är upp till var och en hur man gör.

MVH
Ledarna

Höglandscupen 22/3 i Nässjö
2020-03-02 12:07
Hej alla.
Samling kl 08:00 i Nässjö ishall.

Lagsponsorer