P10 / U9

Hej och välkommen till TAIF P-10´s hemsida.
Vi kommer hålla hemsidan uppdaterad med tränings och matchtider i kalendern.

Är du född-10 (eller målsman till ett barn född -10) och vill spela hockey, kanske inflyttad, eller vill hänga med en kompis som spelar?
Kom gärna med i vårat lag.
Kontakta någon av ledarna, som finns under kontakter så löser vi det.

Panten.
2018-06-24 13:59
Hej.
Då vi kör pantinsamling året om så kommer vi inte samla in panten nu som tidigare skrivits, var o en lämnar in sina pantsäckar till inlämningsställena som framgår på instruktionerna som ni fick med säckarna.
Obs lämna inte in säckarna utan att märka dem med våra etiketter med streckkod, dessa har kommit nu och jag tar med dem till fotbollsträningarna och matcherna.
Annars finns de att hämta på Sveagatan.
Har ni några frågor ring Jörgen på 0707673022
Med vänlig hälsning,

Taif kläder
2018-06-11 21:41
Hej
Den 5/6 var det ”hockeymässa” på Bredstorp. Det fanns möjlighet att prova ut hockeyutrustning och olika taifkläder. Som vi tidigare informerat om så kommer vi inte denna säsong göra en gemensam beställning med sponsring osv. Däremot är det fritt fram att göra sina egna val. Det finns möjlighet att få sitt förnamn och första bokstaven i efternamnet samt P10 tryckt på de kläder man eventuellt vill beställa. För att kläderna ska komma i tid och för att man ska kunna få sitt namn på måste utprovning ske denna vecka hos Intersport. Linda Fransson ska ni kontakta och meddela att ni tillhör P10.
VH
Ledarna
lagkassan utan att lägga tid
2018-05-18 12:48

.... äntligen ett mail från hockeyn tänker ni:-)

jag vet att många av er säljer än det ena och än det andra för olika föreningar. Det är lotter, kläder, grillkol, korv, halvapotten osv osv... (inget fel i det)

Men...

Vi kommer också behöva pengar till hockeyn och vi börjar nu, med minsta möjliga insats.

Jag har tagit hem stora gröna sopsäckar som vi ska fylla med pant burkar i en (även utländska) och petflaskor i en MÅSTE SORTERAS. Tanken är att ni har dessa säckar hemma och lägger panten där istället för en annan säck. Vi få 200kr per full säck.

Pengarna går till vårat eget lag. LÖRDAGEN DEN 30/6 är det insamlingsdag av säckarna. (fira midsommar hemma:-))

sms:a mig (Joakim) om ni är intresserade av att bidra till lagkassan (och miljön) med minsta möjliga insats.

076-290 87 71. Ni kanske även har en släktning som vill bidra, då får ni fler säckar.

VH

Utskick från Växjö inför cupen 25/3
2018-03-20 06:39
Hej Alla!

Bifogat finner ni spelschema, omklädningsrum och kontaktuppgifter.
Vi spelar alltså i 2 hallar och man kommer att behöva gå emellan. Se till att ha med er skridskoskydd. Normalt är det inte gummimatta hela vägen.
Lag som spelat sin sista match innan lunch redan i omgång 3 bör gå upp till resturangen innan den stora massan kommer dit (efter omgång 4).
Några av oss kommer att finnas i korridoren vid entrén och guida er rätt på morgonen.
Parkering och ingång för ledare och spelare är alltså på västra sidan om Vida Arena (baksidan, motsatt sida av huvudentrén).
Taif har omklädningsrum 22.
Samlingstid 09:40. I omklädningsrummet.
Med vänlig hälsning,
Växjö cupen
2018-03-01 11:03
Kan vara kul att se vilka lag som är anmälda.

Lagsponsorer