SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TRANÅS AIF HOCKEY
TILLSAMMANS ÄR VI TAIF
P10 / U13

Hej och välkommen till TAIF P-10´s hemsida.
Vi kommer hålla hemsidan uppdaterad med tränings- och matchtider i kalendern.

Är du född-10 (eller målsman till ett barn född -10) och vill spela hockey, kanske inflyttad, eller vill hänga med en kompis som spelar?
Kom gärna med i vårat lag.
Kontakta någon av ledarna, som finns under kontakter.

Positioner i "föräldralaget"
2022-10-30 22:33

Hej!

 

Nu är seriespelet igång och vi har haft våra två första hemmamatcher. Till dessa har vi kunnat fylla båsfunktionärsbåset bra med frivillig anmälan. Att vara båsfunktionär är ett åtagande som vi föräldrar har och utan oss så kan/får inga matcher spelas.
 
Jag kommer fråga efter friviliga till våra matcher, men ifall vi behöver skapa ett rullande schema är det bra för mig att känna till vilken funktion i funktionärsbåset som du föredrar, kan eller vill lära dig. Funktionerna är speaker, klocka och utvisningsbås/skottstatistik. (Som protokollförare krävs en utbildning som är öppen för alla i början av varje säsong - årets utbildning är redan gjord).
 
Så maila mig din funktion samt även ifall du vill ha utbildning som speaker eller på klockan. Instruktioner till samtliga funktioner finns även under dokument på vårt lags sida.
 
Skicka detta till sandra.rosandher@outlook.com eller 0706-95 37 09 så snart som möjligt.
Hör av dig om du har frågor eller funderingar.
 
Hälsningar Sandra Rosandher
Säsongens första hemmamatch!
2022-02-08 12:25

Hej!

 

På lördag har vi ju vår första hemmamatch. Precis som ni såg i kallelsen så behöver en förälder per barn hjälpa till som funktionär under dagen samt i kiosken. Här kommer schema för detta:

 

Ni bestämmer själva om ni vill göra uppgifterna tillsammans eller om ni kommer överens om hur ni byter av varandra.

 

Årets båsfunktionärsutbildning
2021-09-22 13:09
Hej alla föräldrar i P10/U12!
 
Som ni säkert sett så har inbjudan till årets båsfunktionärsutbildning skickats ut. Fr o m förra året ska alla våra matcher protokollföras (man börjar från C2). För att få göra detta behöver man dels utbildning i Swehockeys system OVR samt att man en gång per år går båsfunktionärsutbildningen enligt Smålands hockeyförbunds riktlinjer. Detta ansvar, precis som för de andra båsfunktionerna, ligger på oss föräldrar.
 
Du som gick OVR-utbildningen förra året kanske behöver fräscha upp kunskaperna. Anmäl dig i så fall till utbildningens båda delar. Känner du att kunskaperna i OVR-delen sitter behöver du ändå gå den första delen. Utbildningen hålls av Anton Breidner (domaransvarig) samt av mig, Sandra Rosandher (OVR-ansvarig).

 

Årets båsfunktionsutbildning hålls:
Söndagen 3/10 kl 10.30 i TAIF-rummet Stiga Arena
Måndagen 4/10 kl 18.00 i TAIF-rummet Stiga Arena
 
Utbildningarna beräknas ta ca 60-90min totalt


Anmälan skickas till anton@platanton.se (senast dagen innan samt ange där om du ska gå OVR-utbildningen också).

 

Alla föräldrar behöver som sagt vara delaktiga i arbetet i funktionärsbåset (även om det bara är protokollförarna som behöver utbildas enligt ovan). Funktionerna är protokollförare, speaker (samt musik), matchtidtagare/klockansvarig. (Från och med nästa säsong kommer det även läggas till två personer för utvisningsbås/skottstatistik). Det är enbart anordnad utbildning för protokollförarna men behöver du utbildning i de andra funktionerna så kontaktar du bara mig.

Välj din båsfunktion och skriv detta i den kallelse som snart kommer ut. 

 
/ Sandra Rosandher (fd Hansson)
sandra.rosandher@outlook.com eller 0706-95 37 09.
Positioner i "föräldralaget"
2020-10-13 13:44
Hej!

Nu är båsfunktionärsutbildningarna genomförda och vi har totalt 6 st protokollförare i laget, vilket känns jättebra. De här utbildningarna kommer att genomföras varje år och det är obligatoriskt för protokollförarna att gå dessa varje år. Detta för att ansvaret för samtliga båsfunktionärer ligger på dem. Självklart hjälps vi alla åt i "föräldralaget" men reglerna ser ut så.

Då vi är med i pilotprojektet med nya spelformer, så ser arbetet i funktionärsbåset annorlunda ut fr o m i år. Förändringen är bl a att det spelas 6 st matcher vid samma tillfälle och matcherna är kortare. En annan förändring är att det inte kommer bli utvisningar vilket innebär att vi går från 5 obligatoriska roller i funktionärsbåset till 3 st.

Nu behöver vi fylla även de andra rollerna i funktionärsbåset - speaker och klockan. Återkom till mig med vilken roll du vill ha. Vill du ha utbildning som speaker/tidtagare så meddelar du även detta.

Skicka detta till sandra.hansson@outlook.com eller 0706-95 37 09.
Hör av dig om du har frågor eller funderingar.

Hälsningar Sandra Hansson
Båsutbildning och OVR
2020-09-29 08:28
Hej alla föräldrar i P10/U11!

I år är det vi som är C2:or och därmed är det dags för oss att börja protokollföra våra matcher.
Det innebär att vi behöver utbilda oss i Swehockeys system, OVR.

För att få genomföra en match måste vi alltså ha en protokollförare på plats, som även ansvarar för de andra båsfunktionärerna. En viktig roll och det är viktigt att vi är många i laget som har kunskap om detta. Helt enkelt att så många som möjligt lär sig från början, så att vi säkerställer att vi har minst en på plats vid varje matchtillfälle.

Smålands ishockeyförbund (som vi tillhör) är med i ett pilotprojekt som innebär nya spelformer (mindre spelyta och färre spelare på isen m.m.). Det innebär också att vi inte behöver rapportera lika mycket i matchprotokollet, så det är mycket smidigare i år också.

Årets båsfunktionsutbildning hålls:
Söndagen 4/10 kl 17.30 i TAIF-rummet Stiga Arena, Max 28 platser eller
Lördagen 10/10 kl 12.20 i TAIF-rummet Stiga Arena, Max 48 platser

Utbildningarna beräknas ta ca 60-90min totalt.

Anmälan görs till anton.breidner@taif.se

Välj den dag som passar dig och anmäl dig så snart du kan, då antalet platser är begränsade.
Hör av dig till mig om du har några frågor eller funderingar.

/ Sandra Hansson
sandra.hansson@outlook.com eller 0706-95 37 09.

Spelade matcher
Lör 25/3 12:00
Sön 12/3 14:10
8 - 2  
Sön 26/2 17:30
3 - 8  
Sön 19/2 16:00
3 - 7  
Fre 10/2 19:00
6 - 2  
Sön 5/2 12:40
7 - 4  
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
 
Lagsponsorer