SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TRANÅS AIF HOCKEY
TILLSAMMANS ÄR VI TAIF

Välkommen till Tranås AIF Hockey
Detta är en samlingsplats för föreningens alla lag och grupper som presenteras via egna sidor. Under dokument finns isschema, åtagandelista med mera.
 
TAIF.SE är vår officiella hemsida, där publiceras nyheter med mera. Boka TAIF-rummet här.
 
Administration
I sportadmin sköter vi mycket av det administrativa arbetet. Exempelvis medlemshantering, utskick, kallelser, kalender och närvarorapportering. För sisu används som tidigare idrottonline.
 
För att detta ska fungera så smidigt som möjligt så ser vi tillsammans till att våra kontaktuppgifter är uppdaterade. Logga in uppe till höger med din mejladress och uppdatera dina uppgifter om det behövs. Kontakta patrik.mansson@taif.se om du har frågor, sportadmin har en hjälpsam support
 
Sport
TAIF har en bred ungdomsverksamhet där alla ska känna sig välkomna oavsett ambitionsnivå. Våra ledare ska följa vår TAIF-tråd och ha rätt utbildning. Långt ifrån alla hamnar till slut i A-laget men man ska som ledare, förälder och framför allt aktiv känna att man fått något positivt tillbaks från vår verksamhet (god kamratskap, träningslära, kost, grupptillhörighet, etik och moral).
 
Som ledare/förälder/spelare ska man tagit del av och instämt med vår TAIF-tråd som finns under dokument. Vi ser tillsammans till att den följs.
 
Kontaktuppgifter
Aktuella kontaktuppgifter för föreningen finns på TAIF.SE, vill du komma i kontakt med en ledare så finns dessa på respektive lagsida.
Nyheter från våra lag
P10 / U15, 14/12 12:29 
P10 / U15, 08/10 10:01 
P10 / U15, 25/09 09:42 
P10 / U15, 30/10 22:33 
P10 / U15, 08/02 12:25 
 
Lagsponsorer